Spreekuur

Afspraken voor het spreekuur:
Deze kunt u maken tussen 08.00 en 10.30 uur op telefoonnummer 0546-452366. U krijgt dan een kort keuzemenu te horen; kies “3” voor het maken van een afspraak.
Om een juiste afspraak te kunnen plannen, zal de assistente vragen waarvoor u komt. Zij is opgeleid om de aard en spoedeisendheid van uw klacht te kunnen beoordelen.

Soms zal zij u aanvullende vragen stellen of u adviezen geven met betrekking tot uw klacht(en). De assistente heeft (net als de huisarts) een beroepsgeheim.

 

Telefonisch spreekuur:
Korte vragen kunt u aan de huisarts stellen op het telefonisch spreekuur.  Dit is ‘s middags tussen 13.30 en 13.45 op het nummer 0546-452366

NB. Op donderdagmiddag is de praktijk vanaf 12.30h. gesloten. Dan is er dus geen telefonisch spreekuur.

 

Aanvragen van een visite:
Tussen 08.00 en 10.30 uur kunt u bellen voor het aanvragen van een huisbezoek. De assistente zal u vragen naar de reden zodat de huisarts kan beoordelen of en wanneer u bezocht wordt. Als het mogelijk is, verdient het altijd de voorkeur om naar de praktijk te komen omdat wij op de praktijk betere mogelijkheden hebben om u te onderzoeken. Een visite wordt alleen afgelegd wanneer daar een medische noodzaak toe bestaat.